Μεταγραφική ενίσχυση για το τμήμα Στίβου

Τρεις αθλητές εντάσσονται στο τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού με τους ερυθρολεύκους να προχωράνε στην παρακάτω ανακοίνωση για να ενημερώσουν σχετικά:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τους Φλωριάν Στεφάν, Γεωργία Τερζάκη και Στυλιανό Φιλάι οι οποίοι εντάσσονται στο τμήμα Στίβου.

Ο 17χρονος Φλωριάν Στεφάν αγωνίζεται στα 1000μ., 200μ. 400μ. 4Χ100μ. 4Χ400μ και την περσινή σεζόν τερμάτισε 1ος στους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες στα 200μ.

Η 18χρονη Γεωργία Τερζάκη αγωνίζεται στα 100μ. με εμπόδια και στα 4Χ100μ. και την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία των Νεανίδων.

Ο 20χρονος Στυλιανός Φιλάι αγωνίζεται στα 3000μ. και στα 5000μ. και την περσινή σεζόν κατετάγη 4ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα”.

Νικολαΐδου: «Παιδιά που έχουν μέλλον»

Η έφορος του τμήματος Στέλλα Νικολαΐδου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Επιδίωξη μας για φέτος ήταν να στελεχώσουμε με νέα παιδιά το τμήμα του Στίβου. Με παιδιά που έχουν μέλλον. Για αυτό το λόγο προχωράμε στην ανανέωση με νέους αθλητές που ήδη είναι πρωταθλητές στις κατηγορίες τους και θα ενσωματωθούν στη μεγάλη ομάδα των πρωταθλητών του συλλόγου μας. Θα επιδιώξουμε όλοι μαζί να φέρουμε και αυτή τη χρονιά το 11ο πρωτάθλημα στους Άνδρες».