Ο Βιτσέλ «επηρεάζει» τον Μιλιβόγεβιτς

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Ζενίτ, αλλά αυτό βέβαια δεν είναι μυστικό. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει στα… ραντάρ της τον μέσο του Ολυμπιακού εδώ κι έναν χρόνο

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Ζενίτ, αλλά αυτό βέβαια δεν είναι μυστικό. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει στα… ραντάρ της τον μέσο του Ολυμπιακού εδώ κι έναν χρόνο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι αυτήν τη φορά το ενδιαφέρον είναι πιο ζεστό.

Αυτό διότι ο Βιτσέλ δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα, καθώς έχει συμφωνήσει με τη Γιουβέντους, κι έτσι η Ζενίτ έχει ψηλά στη λίστα της τον «Μίλι» ως αντικαταστάτη του Βέλγου. Το θέμα όμως είναι αν ο Βιτσέλ θα μετακομίσει στο Τορίνο τον Γενάρη (έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του) ή το καλοκαίρι.

Αυτό περιμένουν και οι ιθύνοντες της Ζενίτ πριν αποφασίσουν αν θα χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού τον μεθεπόμενο μήνα. Το σίγουρο είναι πως έχουν ενημερωθεί (από αξιόπιστη «πηγή») ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται για λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ.