«Πρέσινγκ» σε Ιντέγε, Ριβερπλέιτ για Τσόρι

Η εξαιρετική χρονιά που κάνει έως τώρα ο Μπράουν Ιντέγε μόνο απαρατήρητη δεν περνάει στους ξένους σκάουτερ. Ο Νιγηριανός παρακολουθείται από αρκετές ομάδες του εξωτερικού, ενώ δεν έχει κλείσει και η 

Η εξαιρετική χρονιά που κάνει έως τώρα ο Μπράουν Ιντέγε μόνο απαρατήρητη δεν περνάει στους ξένους σκάουτερ. Ο Νιγηριανός παρακολουθείται από αρκετές ομάδες του εξωτερικού, ενώ δεν έχει κλείσει και η περίπτωση της Κίνας. Αντίθετα, μάλιστα, οι Κινέζοι που πέρσι τον Φεβρουάριο έδιναν «χρυσάφι» στον Ολυμπιακό, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν βάζοντας δύσκολα στους Πειραιώτες, καθώς -ως γνωστόν- τα νούμερα που βάζουν στο τραπέζι οι Κινέζοι είναι τεράστια όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά γενικώς.

«Τσόρι για Ρίβερ»

Να φέρει και πάλι στην Αργεντινή τον Τσόρι Ντομίνγκες επιθυμεί (για άλλη μια φορά) η Ρίβερ Πλέιτ, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα στην πατρίδα του άσου του Ολυμπιακού. Τονίζεται λοιπόν πως η Ρίβερ επιθυμεί διακαώς να προσθέσει τον Ιανουάριο τον Τσόρι στο ρόστερ της μαζί με έναν παλιό γνώριμο των «ερυθρολεύκων», τον Μπελούτσι.