Δεν «καίγεται» για μεταγραφές ο Μπέντο

Ο Ιανουάριος πλησιάζει για τα καλά και όπως είναι λογικό φουντώνουν και τα μεταγραφικά σενάρια. Μαζί και το γεγονός ότι διανύσαμε το διάστημα της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων, άρα ακόμη πιο εύκολο για μεταγραφικά σενάρια. 

ΤΩΝ Γ. ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ & ΧΡ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Ο Ιανουάριος πλησιάζει για τα καλά και όπως είναι λογικό φουντώνουν και τα μεταγραφικά σενάρια. Μαζί και το γεγονός ότι διανύσαμε το διάστημα της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων, άρα ακόμη πιο εύκολο για μεταγραφικά σενάρια.

Ο Ολυμπιακός πάντως είναι αλήθεια πως με τα τωρινά δεδομένα δεν θα απέχει κατά πολύ από τον περσινό Ιανουάριο. Οπου δεν ήρθε κανείς και έφυγαν αρκετοί για να «αδειάσει» το παραφουσκωμένο ρόστερ που είχε τότε ο Σίλβα. Ο Μπέντο τώρα δεν φαίνεται να «καίγεται» για μεταγραφές, όντας ικανοποιημένος από το επίπεδο του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, ενώ ούτε έχει κάνει κάποια συζήτηση με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο θέμα του Ιανουαρίου. Και η αίσθηση που υπάρχει παραμένει πως τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό θα κινηθούν για μεταγραφή είτε αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό είτε (σίγουρα σε αυτήν την περίπτωση) αν υπάρξει πώληση βασικότατου στελέχους της ομάδας.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως στον Ολυμπιακό δεν τσεκάρουν παίκτες και δεν παρακολουθούν καλές περιπτώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και βεβαίως και εν όψει καλοκαιριού, όπως στην περίπτωση του Σιώπη. Και ο Ανσαριφάρντ είναι συνάμα μια περίπτωση που δεν περνάει απαρατήρητη, όμως στην παρούσα φάση για να μπορέσει να γίνει μεταγραφή επιθετικού τον Ιανουάριο θα πρέπει να πουληθεί ο Ιντέγε, αλλιώς δεν αλλάζουν τα δεδομένα. Επίσης και για την αριστερη πλευρά με την επιστροφή του Ντε Λα Μπέγια αλλά και του Ομάρ ο Μπέντο δείχνει καλυμμένος για τα άκρα, έχοντας άλλωστε και τον Ρέτσο.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν δεδομένα κάποιες αποχωρήσεις, όπως του Μανιάτη και του Σιόβα, είτε ως μεταγραφή αν βρουν ομάδες είτε στη χειρότερη με τη μορφή του δανεισμού. Και ίσως να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις, είτε δανεισμοί είτε πωλήσεις παικτών, όπως για παράδειγμα ο Πάρντο που δεν έχει τον χρόνο που είχε πέρυσι και, παρότι μπήκε πιο πολύ το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, αν έρθει μια καλή πρόταση, δεν θα πει εύκολα «όχι» ο Ολυμπιακός.